Zachytejte si v novém internetovém revíru irybarstvi.cz!

Čas od času není na škodu vyzkoušet nový revír. Na své oblíbené vodě sice známe prověřená místa, nástrahy i rybí obsádku, ale každá výprava do neznáma slibuje šanci na překvapení. A možná i pořádné úlovky! Novým revírem rybářských internetových vod je web irybarstvi.cz.

 

Co tam můžete chytit? Určitě zajímavé články s vědeckou tematikou, které se mohou hodit rybářům při jejich vycházkách k vodě. Třeba tento: Poraněná ryba od dravce varuje chemickou signalizaci ostatní. Co z toho plyne pro rybáře?

 

Každý týden se vytasíme s nějakou soutěží. Hrajeme o gumové nástrahy na přívlač, čelovky, rybářské brašny, podběráky, háčky a podobně. O všech soutěžích informujeme i na našem facebookovém profilu facebook.com/irybarstvi.

 

Podobně jako samotný časopis Rybářství, i internetová forma bude co nejpestřejší. Tipů, jak být u vody úspěšnější, publikujeme požehnaně. Rádi ale píšeme i o tom, co se děje ve světě. Buďto nás zaujme šokující fotografie jako v tomto případě nebo nás pobaví videa jako tato.

 

Sedět pořád za počítačem je ale otrava, takže si někdy vyrazíme k vodě sami. A vy u toho můžete být s námi. Hned od příjezdu k vodě se vám přihlásíme a vy můžete, aspoň v myšlenkách, chytat s námi. Projekt jsme nazvali Chytání online 

 

Témat je samozřejmě přehršel a všechna vyjmenovat nestačíme. Když ale budete naše stránky pravidelně sledovat, zjistíte, že nový internetový revír irybarstvi.cz nabízí dostatečné množství úlovků. A některé z nich i trofejní…

 

Až v únoru vyrazíte na For Fishing, stavte se za námi na stánku. Moc nás zajímají vaše poznatky a nápady! Budeme jako obyčejně poblíž stánku Českého rybářského svazu.